11 Ocak 2012 Çarşamba

2012'nin İLK DAVETİ FERİLOFT’TA



Butik projeleri ile öne çıkan Doğa Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ari Duek ile abiye deri koleksiyonu ile tasarım dünyasının önemli isimlerinden Simay Bülbül, Feriloft projesi için renkli bir parti düzenledi. Partiye moda ve iş dünyasından önemli isimler katıldı.

2001 yılından bu yana farklı butik konut projelere imza atan Doğa Gayrimenkul, yeni projesi Feriloft’ta gerçekleştirdiği davette iş ve moda dünyasından konuklarını ağırladı. Feriloft ile Feriköy’e farklı bir yaşam tarzı getirmeyi planlayan Ari Duek, ünlü tasarımcı Simay Bülbül ile birlikte davetlilere Feriloft’un yaşam tarzının ipuçlarını verdi. Simay Bülbül, özel olarak tasarladığı abiye kıyafetleri ile Feriloft insanının şık, genç, güvenli ve dinamik tarzını anlatırken, Mehmet Turgut Feriköy’ün otantik mekanlarında çektiği fotoğraf kareleri ile yeni yaşam ve eski yaşamı bir arada yorumladı.  
Tarzı, duruşu ve yorumu ile Nişantaşı’na rakip bir yaşam alanı oluşturan Feriloft, davetliler tarafından büyük ilgi görürken Simay Bülbül’ün tasarımları da beğeni topladı.