8 Ekim 2009 Perşembe

Bağışıklığına güvenen parmak kaldırsın!

Biraz da sağlık bilgisi... Okullar açıldı. Çocuklar bir arada olmanın keyfini yaşarken mikroplara daha fazla maruz kalıyorlar. Havaların soğumasıyla birlikte hastalık riski daha da artıyor. Peki ne yapmalı?

Uzmanlar hastalıklardan korunmak ya da daha hızlı iyileşmek için bağışıklık sisteminin kuvvetli olması gerektiğini vurguluyorlar. Bağışıklık sistemini güçlendiren önemli silahlar ise probiyotikler, vitamin ve mineraller. Ancak istediğimiz kadar meyve, sebze, yoğurt yiyelim, günlük yaşamda her zaman gereken miktarı almamız mümkün olmuyor. Özellikle yemek yedirmenin ve takip etmenin zor olabildiği çocukların!

Bağışıklık sistemini bazı besin destek takviyeleriyle güçlendirmenin mümkün olduğu söyleniyor. Şimdilerde bu konuda önerilen bir ürün var. Vücutta mevcut bulunan, bağışıklık sistemini güçlendiren dost bakterilerden oluşan probiyotikler ile vitamin ve mineralleri içeren Multi-tabs LGG, tablet çocuklar için temel besin takviyesi olarak öneriliyor. Güçlü bağışıklık sistemi, çocukların hastalıklardan korunmasına yardımcı olurken iyileşme sürecini de destekliyor.

Günde 1 adet Multi-tabs LGG Bağışıklık Tableti ile vücudun ihtiyacı olan 13 vitamin, 6 mineralle beraber yoğurt içinde de bulunan faydalı 1 milyar probiyotik bakteriyi vücuda taşıyor. Özellikle son dönemde dünyada etkili olan grip salgınlarına karşı bağışıklık sistemini güçlendirmek için Multi-tabs LGG çocuklar için öneriliyor.