8 Ekim 2009 Perşembe

Haydi Çocuklar Gap Casting Call Turkey'e


Gap dünyada, birçok ülkede, birçok senedir bir "Gap Yüzleri" yarışması yapagelmekteymiş. Bu yıl ilk kez Türkiye'de de yapılsın diye düşünülmüş. Bu vesileyle 1 Ekim'de bir internet sitesi açıldı; http://www.gapcastingcallturkey.com/


Siteye 0-10 yaş arası çocukların fotoları yükleniyor (max 5) ve halk oylamasına sunuluyor. Henüz 1 haftayı yeni dolduran sitede şimdiden binlerce katılımcı var. Anneler, babalar, halalar, teyzeler de (facebook'tan arta kalan zamanda, ki facebookta da lobi faaliyetleri sürdürülüyor!) sevdikleri ve beğendikleri çocuklar için siteye üye olup oy veriyorlar.


Halk oylamasından sonra yarı finalde jüri bir eleme yapacak, final yine haklın oylamasıyla gerçekleşecek. Kazananın öyle yıldız olması vb vaadler yok. Bir moda çekimi (ki "styling"i Tülin Şahin yapacak) ardından fotoğraflar bir dergide bazı Gap mağazalarının vitrinlerinde yer alacak. Yani Gap Baby ve Gap Kids'de gördüğümüz birbirinden şeker, renkli yüzler bu defa çevremizdeki çocuklardan seçilecek. Tabii çocuklar için bazı sürpriz armağanlar da düşünülmüş.


Gap Casting Call Turkey için kayıtlar 6 Kasım'a kadar devam ediyor! Siz hala çocuğunuzun fotosunu siteye yüklemediniz mi?