28 Aralık 2010 Salı

“DISNEY LIVE! MICKEY’NİN MÜZİK FESTİVALİ” 27 OCAK’TA BAŞLIYOR!


Kısa süre önce İspanya'da galası yapılan yepyeni müzikli sahne gösterisi “Disney Live! Mickey'nin Müzik Festivali” dünya turnesine devam ediyor. Küçük Denizkızı, Alaaddin ve Disney/Pixar'ın Oyuncak Hikayesi'nden dostları ile birlikte dünyayı eğlendiren Mickey Mouse, ERGO ve TT Çocuk ana sponsorluğunda 27 Ocak’ta Türkiye’ye geliyor.
Birbirinden ünlü yıldızlarla dolu “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali”nin Türkiye’ye gelmesine çok az kaldı. Mickey Mouse’un, Alaaddin, Küçük Denizkızı ve Disney/Pixar’dan Oyuncak Hikayesi gibi gişe rekortmeni filmlerdeki dostlarıyla rol aldığı “Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali” için geri sayım başladı!

ERGO ve TT Çocuk ana sponsorluğunda Türkiye’ye gelecek gösteride seyirciler, hem günümüzün sevilen şarkılarını, hem de Disney’in en büyük hitlerinin rock, pop, reggae, hip hop, caz ve country tarzı remix’lerini dinleyecek, hem de muhteşem bir koreografiye dansla eşlik edecek.

Tüm aileye yönelik bu müzik şölenine katılacak 25'ten fazla Disney yıldızı arasında; Mickey Mouse, Minnie Mouse, Donald ile Goofy, Ariel, Sebastian ile Ursula, Yasemin, Alaaddin ile Cin, Woody, Buzz ve Jessie rol alıyor.

Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivalin’de yerinizde duramayacak, en sevdiğiniz Disney kahramanları ile dans edecek, şarkı söyleyecek ve kahkahalar atacaksınız! Anısı ömür boyu unutulmayacak bu eğlenceli müzik festivaline katılmak için biletinizi almayı unutmayın.

Biletler Biletix’te!!! Yarıyıl tatilini eğlenceye dönüştürecek Disney Live! Mickey’nin Müzik Festivali’ni sakın kaçırma!